вівторок, 19 грудня 2017 р.

Святий Миколай не обмине жодну хатину, обдарує кожного дорослого й дитину

     До Дня Святого Миколая для людей похилого віку 15 грудня в Брошнів-Осадській міській бібліотеці пройшла година спілкування «Святий Отче Миколаю, ми усі тебе чекаєм...».
    Захід організували та підготували директор Народного дому Любов Ваків, колектив міської бібліотеки та соціальний працівник Мар'яна Канюк, а спонсором цього позитивного і радісного свята був підприємець, депутат райради Володимир Рибчак.
    Лунали колядки, новорічно-різдвяні мелодії, співали про Св. Миколая, поетичними рядками до сивочолих пенсіонерів звернулися вихованці творчого гуртка «Фантазія» та їхній керівник Наталія Гуць та подарували їм на згадку власноруч виготовлені новорічні сувеніри.
    Зустрічі одиноких людей поважного віку за чашкою чаю з солодощами вже стали традиційними в міській бібліотеці. Запрошені на свято мали можливість поспілкуватися одне з одним, поділитися своїми спогадами. Із задоволенням всі разом співали і колядували під музичний супровід гурту «Карпатські зорі».


    Із прийдешніми святами усіх присутніх привітав голова Брошнів-Осадської ОТГ Назарій Іванів. Зі сльозами радості та щирими посмішками люди поважного віку дякували за позитивні хвилини щастя і розради.      

Немає коментарів:

Дописати коментар