вівторок, 16 травня 2017 р.

День матері – троїсте єднання любові

  
    Слово «Мати» – для кожного українця символізує священну трійцю – рідну матір, якій завдячуємо своїм життям, матір Україну та Матір Божу, найсвятішу Богородицю.
    День матері – одне з найважливіших свят року, найзворушливіше свято, тому, що всі ми з дитинства і через все життя до своїх останніх днів несемо в душі єдиний і неповторний образ – образ своєї матері, яка все зрозуміє, пробачить, притисне до серця і буде самовіддано любити свою дитину незважаючи ні на що. Мама – це єдина людина, яка любить тебе по-справжньому просто за те, що ти є.
    14 травня 2017 року в Брошнів-Осадському Народному домі пройшов тематичний концерт до Дня Матері. Повний глядацький зал теплими оплесками дякував аматорам сцени за їхню майстерність. Чудове виконання творів Народним хоровим колективом  НД ( керівник С. Кохан), дитячим хором «Божі дзвіночки» з села Креховичі (керівник А. Подоляк), музичним  гуртом «Карпатські зорі» (керівник Б. Креховецький), запальні танці у виконанні ансамблю танцю «Тайстра» (керівник Б. Мандроцин) заворожували глядачів. Чимало оплесків отримали дуети у складі І. Тринчука та О. Левицького, Б. Креховецького та М. Гальчишака, а також солістка Світлана Кохан.
 


    Завідуюча Брошнів-Осадською міською бібліотекою Лідія Чернишова в фойє НД представила змістовну книжково-ілюстративну виставку, присвячену матері  – берегині роду, Матері Божій – Пречистій Діві Марії та рідній землі – матері Україні.  



Немає коментарів:

Дописати коментар